Як визначити, чи завершили Ви роботу з розширенням чи ні, щоб попередити незаплановане зняття коштів?
Давайте розглянемо це на прикладі сайтів Prime.date та Svadba.com
Prime.date
Якщо у Вас на сторінці чатів на сайті Prime.date відображається чат з “ChatOS Support” у правому куті Вашого браузера, іконки-кнопки “шанувальники, чорний список” у верхній частині, а також є меню з оповіщеннями та лічильник дій за хвилину в нижній частині, то
Це говорить про те, що розширення ChatOS працює та продовжує виконувати свої функції.


Svadba.com
Якщо у Вас на сторінці чатів на сайті Svadba.com відображається чат з “ChatOS Support” у лівому нижньому куті Вашого браузера, а також в інтерфейсі чатової станції присутні елементи в зеленому кольорі -це означає, що розширення ChatOS працює і продовжує виконувати свої функції.

Щоб вимкнути розширення, і ці зміни на сайті набули чинності, необхідно оновити сторінку вашого браузера.
Що станеться, якщо цього зробити?
Якщо з деяких причин Ви не закрили браузер і залишили Ваш ПК з увімкненим розширенням на кілька днів, розширення продовжуватиме роботу і з Вашого балансу в особистому кабінеті автоматично списуватимуться кошти за настанням 00:00 годин за Київським часом щодня, доки розширення не буде відключено.
Для чого потрібне автоматичне списання коштів за наступну добу?
Можливість автоматичного списання коштів за користування розширенням існує для того, щоб Ваше спілкування та пошук на сайті не перервалося у випадку, якщо доба закінчиться у найневідповідніший момент :) - у розпал Вашого спілкування та у зручний час для пошуку.
Це працює так: о 00.00 (Київ) система зрозуміє, що Ви онлайн, активує для Вас наступну добу користування та відніме добову плату за розширення. А Ви продовжуватимете насолоджуватися спілкуванням!
Приємного спілкування!



